Partner in formules voor voedingssupplementen

INTELLIGENT SOLUTIONS

 
 

Intelligent Solutions in Dendermonde: uw specialist in formules voor voedingssupplementen

Mijn naam is P. Dierick, directeur van Intelligent Solutions in Dendermonde, Oost-Vlaanderen. Ik heb 20 jaar ervaring als importeur-distributeur van voedingssupplementen. Er zijn duizenden producten, maar er is een gebrek aan echt efficiënte formules welke ondersteuning zouden kunnen verlenen en/of hulp zouden kunnen verlenen aan diverse algemene klachten

of problemen zoals pijnlijke benen, geheugenverlies of dichtgeslibde aders. Gebaseerd op onze ervaring, kan Intelligent Solutions u belangrijke informatie aanbieden voor het maken van efficiënte voedingssupplementen.

 


De laatste jaren heb ik me alleen gericht op een grote passie, het creëren van wetenschappelijk onderbouwde formules, uitsluitend met natuurlijke ingrediënten, die deze ondersteuning of hulp zouden kunnen bieden.


In de periode als importeur, exporteur en distributeur van voedingssupplementen, ben ik in contact gekomen met enkele vooraanstaande Amerikaanse nutritionisten en dokters die uitsluitend werken met natuurlijke producten. Ik heb met hen verschillende projecten van formules uitgewisseld en besproken. Bovendien worden alle formules in België gecontroleerd door een industrieel apotheker. 


 

Het samenstellen kan in uw eigen labo of uitgegeven worden aan een labo van uw keuze. In beide gevallen kunt u winsten maken van minstens 400-500% tot 1000 % en meer, dit naargelang uw marketingstrategie. Een eindproduct klaar voor verkoop als maandelijkse dosis kost tussen de 1.3 en 5.29 €. Hiervoor heeft u dan een complete synergetische formule met de beste ingrediënten. De verkoopprijs wordt door u bepaald.

 

Wenst u bijkomende informatie te bekomen over onze formules om voedingssupplementen te maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen, we helpen u graag verder.